Anot sporto žurnalisto, Kauno „Žalgirio“ klubas jau yra pasiruošęs planą tam atvejui, jei klube kitą sezoną nebeliktų jo pergalių simboliu tapusio trenerio.

Taip pat U. O. Solakas atskleidžia keletą Š. Jasikevičiaus kontrakto detalių. Anot jo, iki liepos 15-osios treneris gali palikti „Žalgirį“ visiškai laisvai – jeigu tai įvyks būtent iki tos datos, klubas, pasiekęs susitarimą su Š. Jasikevičiumi, „Žalgiriui“ neturės mokėti jokio išpirkos mokesčio.

Savo ruožtu graikų portalas SDNA informuoja, kad „Fenerbahče“ ir šio klubo generalinis vadybininkas Mauricio Gherardini gana agresyviai bando spausti Š. Jasikevičių apsispręsti.

Jeigu lietuvio prikalbinti nepavyktų, turkai greičiausiai pasirašytų darbo sutartį su savos šalies krepšinio specialistu Ertugrulu Erdoganu, stovėjusiu prie Stambulo „Galatasaray“ vairo.

Pranešama, kad turkai lietuvį vilioja „dvigubai didesniu nei „Žalgirio“ biudžetu ir dvigubai didesniu atlyginimu. Nors Š. Jasikevičius pirmą Stambulo komandos pasiūlymą ir atmetė, „Fenerbahče“ neatlyžo ir su strategu kontaktuoja toliau, o kartu gerėja ir kontrakto sąlygos.

Šarūnas Jasikevičius Kauno "Žalgiryje" / Montažas: SofaScore

Primename, kad kalbos apie „Fenerbahče“ susidomėjimą Š. Jasikevičiumi pasklido iš karto po to, kai Stambulo klubą paliko tituluočiausias Europos krepšinio specialistas Željko Obradovičius.

Anot savaitės pradžioje pasirodžiusių pranešimų, derybos tarp Turkijos klubo ir 44-erių lietuvio jau yra pažengusios.

Tiesa, kiek vėliau 15 min. žurnalistas Donatas Urbonas savo ruožtu tvirtino, kad Š. Jasikevičius neskubės, nes svarsto ir potencialią galimybę persikelti į „Barcelonos“ klubą, jei jį paliktų Svetislavas Pešičius. Daug kas priklauso ir nuo „Barcelonos“ pasirodymo atnaujintame Ispanijos krepšinio sezone, kuris finišuos ateinantį antradienį.

Pusfinalio etapo rungtynės, į kurias jau užsitikrino vietą „Barcelona“, vyks sekmadienį. Finalas bus žaidžiamas antradienio vakarą.

Su kuo pusfinalyje žais „Barcelona“ dar nėra aišku. Varžovas paaiškės šį vakarą – juo bet kuriuo atveju netaps nugalėtojo titulą ginantis Madrido „Real“ klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)