„Esu tokioje pačioje situacijoje kaip ir jie (žaidėjai - DELFI), tris mėnesius negavau atlyginimo. Esu labai dėkingas krepšininkams, kurie, nepaisant visko, atiduoda visą širdį kiekvienose rungtynėse ir kiekvienoje treniruotėje. Net ir legionieriai iš JAV ir Kroatijos išliko kantrūs - tai tik parodo, kokie stiprūs ir susitelkę mes esame“, - klube susidariusią padėtį komentavo R. Kurtinaitis.

Treneris teigė gerbsiantis žaidėjų sprendimą, o kalbėdamas apie save, pabrėžė, esą galėtų nesunkiai susirasti kitą komandą, tačiau kol kas nori likti „Chimki“ stovykloje.

Primename, kad žiniasklaida šią savaitę paskelbė, jog tris mėnesius algų negaunantys ekipos žaidėjai nuo sausio 15 dienos ruošiasi pradėti streiką. Teigiama, kad šį sezoną puikius rezultatus demonstruojančio klubo finansinė situacija pablogėjo vasarą pasikeitus komandos vadovams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)