Kauniečiai pirmavo didžiąją finalo dalį, o kelis kartus buvo įgiję net 4 taškų pranašumą. Tačiau Dainiaus Novicko ir Gaudento Puškoriaus vedama „Avia Solutions Group“ nenuleido rankų. Po dviejų iš eilės taiklių Puškoriaus tritaškių skirtumas sumenko iki taško, o likus žaisti 20 sekundžių Novickas pataikė dvitaškį su pražanga ir baudos metimu išvedė ekipą į priekį.

„Orion Sports“ lyderis Deividas Sabeckis, pelnęs 10 taškų, aidint sirenai galėjo išplėšti pergalę savo komandai, tačiau jo tritaškis tikslo nepasiekė.

„Tik patirtis laimėjo. Nereikia stresuoti, išeiti ramiai ir žaisti“, – po finalo sakė 12 taškų prie pergalės pridėjęs Novickas.

Dviejų finalinių komandų lyderiai – D. Sabeckis ir D. Novickas – rungtynauja NKL pirmenybėse. Nacionaliniame ture jie buvo ne vieninteliai šios lygos atstovai – šiose varžybose neribojamas krepšininkų meistriškumas, todėl dėl stipriausios 3x3 komandos vardo varžėsi ir LKL žaidėjai – Prienų „Rūdupio“ komandai atstovavo Domantas Šeškus.

Čempionais tapo: D. Novickas, G. Puškorius, Aurimas Mileišis, Aurimas Lukauskis.

Trečią vietą Prienuose iškovojo „Wurth“ ekipa, kuri prieš mėnesį Pasvalyje vykusiame analogiškame turnyre iškovojo pirmą vietą.

Jaunimo (iki 18 metų) varžybose triumfavo „Gargždų pramogos“, finale 14:13 įveikę „Bortukus“ iš Kauno.

„Pieno žvaigždžių“ L3L Nacionaliniai turai – tai kartą per mėnesį skirtinguose miestuose vykstančios varžybos, kuriose susirenka stipriausios trijulių ekipos iš visos Lietuvos. Jos kovoja ne tik dėl piniginių ir rėmėjų prizų, tačiau ir dėl FIBA reitingo taškų. 

Kitas Nacionalinis turas sausio 27 dieną vyks Jurbarke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)