„Nevėžis“ tik pirmame kėlinyje rimtai kibo į atlapus varžovams. Vėliau klaipėdiečiai persvarą žingsnis po žingsnio didino, kol ši perkopė 10 taškų ribą – 67:54.

Tiesa, brolių Kalaitzakių vedamas „Nevėžis“ trečiojo kėlinio pabaigoje gerokai sumažino deficitą (64:71), o lemiamame kėlinyje stengėsi išlaikyti viltį gyvą.

Trečiu bandymu ataką realizavęs Julius Kazakauskas skirtumą mažino iki 5 taškų (75:80), tačiau Deividas Gailius „Neptūnui“ pelnė jau dešimtą savo tašką iš eilės bei taip neleido svečiams pakurstyti intrigos labiau – 85:75.

Klaipėdos klubas pagal iškovotas pergales susilygino su Vilniaus „Rytu“ (8/4), kuris sekmadienį viešės pas Kauno „Žalgirį“ (12/0).

Osvaldas Olisevičius gerino savo sezono rezultatyvumo ir naudingumo rekordus: įmetė 17 taškų (3/4 tritaškiai), atkovojo 6 kamuolius ir surinko 26 naudingumo balus.

D. Gailius sužaidė rezultatyviausią sezono mačą – pelnė 22 taškus (4/6 tritaškiai, 4/4 dvitaškiai, 2/2 baudos).

Taip pat prie pergalės 16 taškų pridėjo Tomas Delininkaitis (4/5 tritaškiai), 10 – Simas Galdikas.

„Nevėžiui“ 12 taškų surinko Zacharas Vediščevas, 11 – Panagiotis Kalaitzakis (3/3 tritaškiai), po 10 – Georgios Kalaitzakis (5 klaidos) bei Arminas Urbutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)