Dėl po rungtynių surengtos treniruotės Š. Jasikevičius vėlavo į spaudos konferenciją, o už tai atsiprašęs, strategas paaiškino rezultato priežastis. Anot specialisto, kai kurie žaidėjai vietinėms pirmenybėms jaučiasi per geri.

„Visų pirma, noriu atsiprašyti, kad vėluoju į spaudos konferenciją. Kitas dalykas, noriu atsiprašyti „Žalgirio“ fanų už tokį mūsų pasirodymą ir pasveikinti trenerį Antaną Sireiką bei „Šiaulius“ su pergale.

Turiu prisiimti atsakomybę kaip komandos vyriausiasis treneris. Neparuošiau komandos, jau eilę kartų į LKL rungtynes mes žiūrime pro pirštus. Tai yra logiška, nes mums geriau sekasi Eurolygoje, žaidėjai pradeda galvoti, kad kažkuriuo momentu jie yra labai geri.

Kaip treneris, turėčiau dar daugiau įlįsti į jų vidų, bet šįkart nepavyko. Norėjau, kad vakar, po sunkios savaitės, jie pailsėtų, todėl žaidėme po laisvos dienos. Taip darėme jau daugelį kartų prieš LKL rungtynes. Bet aišku tai, kad vaizdas aikštelėje šiandien momentais buvo kraupus“, – dėstė Šaras.

– Ar tai pirmas kartas, kuomet po rungtynių surengėte treniruotę žaidėjams?

– Gal, nežinau.

– Šiauliai atkovojo kur kas daugiau kamuolių, kokios buvo to priežastys?

– Tokios, kurias išvardijau. Tai, kad kai kurie nesugeba užsivesti LKL rungtynėms ir aš kaip treneris jų neužvedu kažkur.

– Thomas Walkupas rungtynes pradėjo nuo trečio kėlinio, buvo idėja pataupyti šį žaidėją?

– Kas antras rungtynes taip yra. Idėja yra, kad turime jauną žaidėją, įžaidėją, kuriuo labai tikime ir kuriam reikia žaisti. Ar žiūrite mūsų rungtynes? Klausiate tarsi pirmą syki tokius dalykus darytume.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)