Eurolygos finalo ketverte Vitorijoje „Real“ klubas neapgynė čempionų titulo ir užėmė trečiąją vietą.

Pusfinalyje Pablo Laso auklėtiniai 90:95 pralaimėjo Maskvos CSKA, o susitikime dėl trečios vietos 94:75 sutriuškino Stambulo „Fenerbahče“.

Vyriausias ekipos žaidėjas F. Reyesas rungtynėse su CSKA visiškai nežaidė, o susitikime su „Fenerbahče“ jis pasirodė starto penkete ir iš viso ant parketo praleido 12 min., per kurias pelnė 6 taškus (2/2 dvit., 2/2 baud.) bei surinko 9 naudingumo balus.

Netrukus po šių rungtynių F. Reyesas nesusivaldė. Ir ispaną suerzino ne faktas, kad visas rungtynes su CSKA jis praleido tarp atsarginių. Labiausiai aukštaūgį papiktino P. Laso sprendimas nebeleisti jo į aikštę antroje susitikimo su „Fenerbahče“ pusėje – ją visą krepšininkas praleido ant suolo.

„Aš nieko nesuprantu. Iš čia išvykstu labai nusivylęs. Išėjęs į aikštę ir gerai atlikęs savo darbą, vėliau neturėjau galimybės jo pratęsti. Jau kurį laiką noriu pasikalbėti su P. Laso, bet tas pokalbis niekaip neįvyksta“, – „Onda Madrid“ citavo veteraną, einantį komandos kapitono pareigas.

Netrukus šie F. Reyeso žodžiai buvo perduoti pačiam P. Laso, kurio atsakymas aukštaūgiui per žiniasklaidą buvo toks:

„Jeigu jis nori su manimi kalbėtis – durys atviros. Būdamas žaidėjas aš galvodavau, kad jeigu žaidžia kitas, o ne aš, man reikia gerbti žaidžiantįjį. Ir jeigu kažkas šioje komandoje nori išsaugoti Reyesą ir jį vertina, tai esu aš. Jis man labai svarbus.“

Emocijoms kiek nuslūgus pats F. Reyesas suprato persistengęs ir per socialinius tinklus ėmė atsiprašinėti – tiek trenerio, tiek komandos draugų, tiek „Real“ gerbėjų.

„Visiems madridiečiams: „ant karštųjų“ išsakyti mano pareiškimai po rungtynių su „Fenerbahče“ nebuvo tinkami. Šitas klubas nusipelno kuo didžiausios mano pagarbos, todėl aš atsiprašau tiek savo bičiulių, tiek trenerių“, – „Twitter“ platformoje parašė veteranas, „Real“ marškinėlius vilkintis nuo 2004-ųjų ir sutartį su klubu neseniai pratęsęs dar vienam sezonui.



Šiokia tokia paguoda Vitorijoje „Real“ klubui tapo rezervinės komandos pasirodymas. „Real“ dubleriai laimėjo Eurolygos jaunimo turnyrą, jo finale 95:76 įveikė Belgrado „Mega Bemax“ krepšininkus.

Turnyro MVP tapo Madrido ekipai atstovaujantis 17-metis serbas Mario Nakičius. 199 cm ūgio puolėjas finale savo tautiečiams serbams atseikėjo net 33 taškus ir surinko 41 naudingumo balą.

Lietuvos komandų pasirodymas šiame turnyre buvo itin nesėkmingas. Tiek Kauno „Žalgirio“, tiek Vilniaus „Ryto“ dubleriai pralaimėjo absoliučiai visas turnyro rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)