Raudoną CSKA aprangą artimiausius tris sezonus vilkės buvęs Kauno „Žalgirio“ lyderis Marius Grigonis, kuris per metus uždirbs po daugiau nei 1,3 milijono eurų.

Marius Maskvoje jau davė ir pirmąjį interviu bei paaiškino savo persikėlimo į Rusijos krepšinio giganto gretas motyvus, pagrindinis kurių – titulų troškimas.

„Aš nuoširdžiai džiaugiuosi tapęs CSKA dalimi. Tai – organizacija, kuri daugelį metų yra vienas geriausių ir sėkmingiausių. Man, kaip sportininkui, didelis pasiekimas čia patekti. Su nekantrumu laukiu susitikimo su CSKA šeima ir progos parodyti, ką aš sugebu“, – kalbėjo M. Grigonis.

Tuo metu klubo treneris Dimitrios Itoudis atskleidė, kad būsimojo savo auklėtinio žaidimą sekė jau ilgą laiką.

„Stebėjome jį kelerius metus. Įsigijome krepšininką, kuris gali žaisti per kelias pozicijas, ypač sėkmingai ties perimetru. Marius turi tas savybes, kurios atitinka CSKA lygį. Linkime jam sveikatos, daug pergalių ir trofėjų su mūsų komanda“, – kalbėjo graikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)