Rusijos derbis sėkmingiau prasidėjo CSKA komandai, kuri sausai pradėjo atkarpą 7:0, tačiau netrukus aikštės šeimininkai išlygino žaidimą, o pirmą kėlinį baigė pirmaudami 16:20.

Prie to daugiausiai prisidėjo UNIKS lyderis Lorenzo Brownas, surinkęs kone pusę savo komandos taškų – 9.

Antrąjį ketvirtį Dimitrio Itoudžio auklėtiniai surengė spurtą 10:0 ir perėmė iniciatyvą. Įpusėjus dvikovai svečiai buvo priekyje 37:32.

Po didžiosios pertraukos maskviečiai sėkmingai išnaudojo toliašaudę artileriją. Aleksejaus Švedo ir Johanneso Voigtmanno tritaškiai leido skirtumą padidinti iki dviženklio (50:40). Kazanės ekipos mėginimai priartėti buvo sėkmingai užgniaužiami.

Mario Hezonjos užvesti aikštės šeimininkai įpusėjus paskutiniam kėliniui sumažino skirtumą iki minimumo (65:64).


Vis dėlto Nikola Milutinovas pataikė iš po krepšio, tolimus tritaškius „įsūdė“ A. Švedas ir Willas Clyburnas – CSKA išvengė rungtynių lūžio susigrąžindami iniciatyvą į savo rankas (77:68).


Atkurti intrigą mėgindami aikštės šeimininkai persistengė ir klydo svarbiais momentais. CSKA triumfavo 86:75.

Rezultatyviausias rungtynes šį sezoną sužaidė A. Švedas. Jis per 26 min. pelnė 27 taškus (3/4 dvitaškiai, 6/10 tritaškiai, 3/4 baudos) ir surinko 23 naudingumo balus.

UNIKS: Lorenzo Brownas (9 rez.p.) ir Mario Hezonja po 21, Tonye Jekiri 11, Jarrellas Brantley 9.

CSKA: Aleksejus Švedas 27, Nikola Milutinovas 17 (28 naud.b.), Willas Clyburnas 16, Johannesas Voigtmannas 8, Iffe Lundbergas 7, Nikita Kurbanovas 6, Danielis Hackettas 5.

Kitą savaitę Maskvos CSKA namie žais su Stambulo „Anadolu Efes“ ir Berlyno ALBA, o Kazanės ekipa išvykoje susigrums su Berlyno ALBA ir Kauno „Žalgiriu“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)