„Sveikiname Klaipėdą. Sužaidėme tokias prastas rungtynes, ypač iš kovojimo srities. Vėlgi akcentavome jų 13 atkovotų kamuolių, atvažiavome be kai kurių žaidėjų. Sužaidėme sunkias rungtynes Vitorijoje, kelionė kitą dieną, o „Neptūnas“ dvi savaites ruošėsi, buvo šviežesni, alkanesni. Nemanau, kad atsitiko kažkoks didelis įvykis“, – teigė Š. Jasikevičius.

„Žalgirio“ treneris sakė, jog labai skaudu, kad jo auklėtiniai ne pirmą kartą pralaimi tais pačiais būdais.

„Kažkiek trūksta ambicijų, ką jau minėjau daug kartų šiais metais. Labai nemalonu dėl kai kurių pralaimėtų asmeninių dvikovų. Šiai dienai yra taip, kaip yra. Manęs šis pralaimėjimas nelabai jaudina, tik jaudina tai, kad nesugebame visą sezoną padaryti baudų, kad sustabdytume varžovų spurtus. Aišku, apie baudų ir tritaškių pataikymų procentus labai sunku kalbėti. Tai padėtų tikrai, bet yra aibė detalių, kurias rekia kontroliuoti“, – sakė kauniečių strategas.

Tuo metu „Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis po pergalės švytėjo iš džiaugsmo ir teigė, jog didžiuojasi savo vyrais. Strategas ne tik laidė juokelius bei tvirtino, jog laimėti padėjo Kaziuko mugė, bet ir papasakojo, kas iš tikrųjų dėjosi „Neptūno“ stovykloje po tragiškai susiklosčiusio Karaliaus Mindaugo taurės turnyro.

„Šiandien mačiau ir jūs matėte seną gerą „Neptūną“, kovojantį nuo dvikovos pradžios iki pabaigos, agresyviai besiginantį, greitai bėgantį, varžovus baudžiantį už jų klaidas. Mums rungtynės buvo labai svarbios. Mes dvi savaites neturėjome rungtynių ir gyvenome su praėjusio kartaus Karaliaus Mindaugo taurės savaitgalio nuotaikomis.

Dabar manau, kad atsitiesėme visų pirma prieš save, visų antra – prieš savo fanus ir prieš visą savo miestą. Žinojome, kad su „Žalgiriu“ negalime eiti į taškų lenktynes, bėgti ar stengtis būti fiziškai pranašesniais. Kiekviename kėlinyje išnaudojome pražangas labai gerai ir neleidome „Žalgiriui“ pelnyti lengvų taškų “, – džiaugėsi „Neptūno“ treneris.

„Išsisklaidė abejonės, kad nemokame žaisti ir nesame komanda. Šįkart buvo atvirkščiai ir nuotaika išties pagerėjo. Visi, kurie išėjo į aikštę, davė indėlio savo komandai. Labai tikiuosi, kad trečiadienį FIBA Čempionų lygos atkrintamosiose rungtynėse su Jeruzalės „Hapoel“ ekipa atrodysime ne ką prasčiau“, – pridūrė K. Maksvytis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (285)