Vienintelis kriterijus – tik viena komanda iš universiteto.
2012-ais turnyre dalyvavo penkios komandos, o 2013-ais – keturios (verta pažymėti, kad kol kas nenurungti lieka šeimininkai).

Šiais metais norą sudalyvauti išreiškė net 7 komandos, žadančios atvykti su gausiomis palaikymo armijomis. Tokia komandų gausa gali reikšti tik viena - kaip niekada įdomias ir atkaklias kovas. Komandų sąraše – turnyro naujokai Kembridžo studentai, savo universitete be pralaimėjimų kopiantys link diviziono taurės. Įdomu, ar taip pat gerai jiems seksis turnyre?

Prie dalyvių prisijungė ir Mančesterio studentai, aktyviai besiruošiantys artėjančiam turnyrui. Derbio ir Šefildo studentai atvyks jau trečius metus iš eilės, degdami noru pagaliau iškelti pirmos vietos taurę.

Renginys neapsieina vien krepšinio turnyru. Renginys trunka dvi dienas. Pirmą dieną visi atvykę turi galimybę kartu pabendrauti, paragauti lietuviškų patiekalų, pažaisti krepšinį, o galiausiai viską aptarti vakarinėje dalyje. Antrą dieną vyksta viktorina lietuviškomis temomis, ekskursija po Notingemo miestą bei svečių išlydėjimas namo.

Detalesnę informaciją apie turnyrą, kartu su registracijos forma, rasite puslapyje nottsbasket.lt

Įvykius ir naujienas sekite Facebook grupėje Trečiasis Anglijos Lietuvių Studentų Krepšinio Turnyras „Nottingham 2014“

Turnyras iš dalies finansuojamas Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijos lėšomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)