„Ilgiausia diena gyvenime“, – žinutę „Twitter“ tinkle brūkštelėjo Ch. Krameris.

Jį Vilniuje pakeitęs gynėjas Derekas Needhamas šeštadienį debiutinėse savo rungtynėse Prienuose pelnė 15 taškų ir padėjo vilniečiams įveikti „Skycop“ rezultatu 75:68.

Primename, kad Europos taurės ketvirtfinalio mače Valensijoje Ch. Krameriui plyšo priekinis kryžminis kelio raištis. Prognozuojama, kad po tokios traumos amerikietis į krepšinio aikštelę galės grįžti tik apie rugsėjo mėnesį.

„Tai labai skaudi trauma tiek pačiam krepšininkui, tiek visam klubui. Jis yra vienas svarbiausių mūsų žaidėjų ir jo praradimas reiškia išties daug. Laukia ilgas kelias prasidėsiantis nuo operacijos, vėliau seks reabilitacija, bet žinome koks Ch. Krameris užsispyręs ir atsidavęs. Tikime, kad su klubo pagalba visas atsigavimo laikotarpis praeis sklandžiai ir į aikštelę Ch. Krameris sugrįš visiškai pasveikęs“ – teigė „Ryto“ sporto direktorius Linas Kleiza.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)