31-erių metų 211 cm ūgio P. Davisas buvo laikomas pagrindiniu „Chimki“ vidurio puolėju, tačiau dėl chroniškų čiurnų traumų nuolat iškrisdavo iš rikiuotės. Po eilinio amerikiečio susižeidimo, dėl kurio jis jau praleido Eurolygos rungtynes su Barselonos ekipa, Rusijos klubo vadovai nusprendė nebelaukti – amerikiečiui rasta pamaina.

Pranešama, kad Rusijos grandas į savo gretas prisiviliojo kitą amerikietį Joshą Boone'ą, šį sezoną pradėjusį Talino „Kalev“ gretose. VTB Vieningoje lygoje 31-erių metų 208 cm ūgio J. Boone'as per rungtynes vidutiniškai pelnė po 13,4 taško ir atkovojo po 11,5 atšokusio kamuolio.

J. Boone'as turi ir žaidimo NBA lygoje patirties – 2006-2010 m. jis vilkėjo Naujojo Džersio „Nets“ marškinėlius.

Su amerikiečiu atsisveikinusi Talino komanda rado jam pamainą – į Estijos sostinę kraustosi buvęs žalgirietis Mario Delašas ir įžaidėjas iš JAV Sh. Curry.

Tiesa, „Chimki“ gerbėjai kol kas pernelyg džiaugtis negali. J. Boone'as dėl Eurolygos taisyklių žaisti galės tik pasibaigus pirmajam TOP-16 etapo ratui, o dabar rungtyniaus VTB Vieningosios lygos turnyre.

Pažymėtina, kad tai yra jau antras Chimkų komandos per pastarąjį mėnesį įsigytas aukštaūgis. Kiek anksčiau klubo gretas papildė Rusijos krepšinio veteranas Dmitrijus Sokolovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)