Abi ekipos šiame sezone yra iškovojusios po dvi pergales ir nepatyrusios nė vienos nesėkmės, tad kažkuriam klubui tai bus pirmasis kluptelėjimas naujajame sezone.

LMKL tradiciškai tiesiogiai transliuos įdomiausią turo susitikimą ir taip pat jums yra paruošusi staigmeną – rungtynes jums padės stebėti ne tik įprastas komentatorius, bet „Fortūnos“ žaidėja Lina Pikčiutė.

Lietuvos rinktinės aukštaūgė vis dar gydosi traumą ir negali rungtyniauti, todėl mielai sutiko save išbandyti naujame amplua – komentatoriaus kėdėje. LMKL viso sezono metu stengsis transliacijas padaryti įdomesnėmis, todėl dar išgirsite ne vienos krepšininkės balsą.

„Fortūnos“ ir „Kibirkšties“ rungtynės prasidės penktadienį, spalio 21-ąją, 16.30 val. Jas stebėkite tiesiogiai LMKL.lt svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)