Atsidūręs Lenkijoje alytiškis pradžioje atstovavo Varšuvos „Legia“ klube, vėliau žaidė Vroclavo „Šląsk“ ir Vloclaveko „Anwil“ komandose, su kuriomis taip pat iškovojo Lenkijos pirmenybių aukso medalius.

T. Pačėsas 1996 metų Atlantos olimpinių žaidynių bronzos medalininkas su Lietuvos rinktine ir Rusijos čempionas su Permės „Ural Great“ klubu.

T. Pačėso treniruojamas „Asseco Prokom“ klubas 2009-2010 metų Eurolygos sezone pateko į TOP-8 etapą ir tai buvo istorinis lenkų ekipų pasiekimas. Tą patį sezoną lietuvis užėmė trečią vietą geriausių Eurolygos turnyro trenerių rinkimuose.

Artimiausiuose susitikimuose „Asseco Prokom“ krepšininkams vadovaus T. Pačėso asistentas Andrzejus Adamekas.

Gdynės klubas šį sezoną surinko mažiausią biudžetą per pastaruosius keletą metų ir jis dar gali toliau mažėti.

Šį sezoną „Asseco Prokom“ klubas Eurolygos turnyrą baigė po reguliaraus sezono (1 pergalė ir 9 pralaimėjimai), Lenkijos čempionate žais tik nuo antro etapo, bet nepateko į šios šalies taurės turnyro finalą, o VTB Vieningos lygos turnyro B grupėje, likus 3 turams, užima septintą vietą (5/8) tarp 9 ekipų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją