Žaidėjas klubo svetainei sakė, jog po ilgos kelionės jaučiasi šiek tiek pavargęs, bet nori kuo greičiau susipažinti su savo naujaisiais komandos draugais ir trenerių štabu.

„Kelionė buvo gana varginanti. Iš Milvokio automobiliu vykau į Čikagą, vėliau laukė skrydis į Varšuvą, o iš čia kitu lėktuvu skrydis į Vilnių. Pagaliau aš čia, Lietuvoje ir tikiuosi jau artimiausiu metu šioje šalyje galėsiu mėgautis aukščiausio lygio krepšiniu“, – bcneptunas.lt sakė Jameel’as McKay’us.

25-erių 206 cm ūgio žaidėjas, iš Vilniaus oro uosto išėjęs į lauką tik su sportiniu kostiumu, sustojo ir šypsodamasis pasakė: „O pas jus gana šalta“.

„Ieškojome aukšto atletiško žaidėjo. Jis turi ilgas rankas, gerai kovoja dėl atšokusių kamuolių, yra mobilus ir atletiškas. Tikimės, kad mums pridės energijos“, – po sutarties pasirašymo kalbėjo „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

2016-2017 metų sezoną Jameel‘as McKay sėkmingai rungtyniavo Australijos nacionalinės krepšinio lygos „Perth Wildcats“ ekipoje. Jau per debiutines šios lygos rungtynes jis pelnė 18 taškų, po krepšiais atkovojo 7 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Jameel‘as McKay pajėgioje Australijos lygoje per 33 rungtynes vidutiniškai rinko po 7,8 taško, po krepšiais atkovodavo po 6,4 kamuolio, atliko po 1 rezultatyvų perdavimą ir po 1,4 bloko. 2017 m. amerikietis laimėjo NBL čempionatą su „Perth Wildcats“ ekipa.

2018 metus jis pradėjo Japonijos B lygoje, kur atstovavo „Shimane Susanoo Magic“ komandai.intas „Didžiojo dvyliktuko gynybiniu metų žaidėju“. Tuomet jis per kiekviename rungtynes vidutiniškai varžovus nubausdavo po 2,4 bloko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)