Šalia NBA lygoje žaidusių Nicko Calatheso, Chriso Singletono ir Thanasio Antetokounmpo nuo šiol PAO garbę gins ir 26-erių metų puolėjas Adreianas Payne'as.

15-tu numeriu 2014-ųjų NBA naujokų biržoje (toje pačioje, kurioje 52-u buvo pasirinktas ir žalgirietis Vasilije Mičičius – Krepšinis.lt) pašauktas A. Payne'as stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje praleido beveik trejus su puse metų – paskutines rungtynes sužaidė gruodžio 23 dieną.

Vidutiniškai po kuklius 4 taškus ir 2,9 atkovoto kamuolio per mačą rinkdavęs A. Payne'as atstovavo Atlantos „Hawks“, Minesotos „Timberwolves“ ir Orlando „Magic“ ekipoms.

Tiesa, 211 cm ūgio ir 107 kg svorio A. Payne'o NBA biografijoje – ir trys dvigubi dubliai, iš kurių vienas ir itin solidus: 16 taškų ir 15 sugriebtų kamuolių.

„Magic“ sutartį su A. Payne'u nutraukė po to, kai aukštaūgis buvo apkaltintas kartu su sėbrais prieš kelerius metus Mičigano universitete išprievartavęs merginą.

Primename, kad Madrido „Real“, „Panathinaikos“, „Žalgiris“ šiuo metu Eurolygoje dalinasi 4-6 vietas (visi – po 13/8). Kauniečiai prieš graikus turi palankesnį taškų skirtumą (+6), tad surinkus po vienodai pergalių tik su jais atsidurtų laipteliu aukščiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)