Aistros Graikijoje nerimsta. „Olympiakos“ klubas pirmadienį patvirtino oficialiai kreipęsis į Eurolygą dėl savaitgalį „Panathinaikos“ savininko mestų kaltinimų.

Dar penktadienį vykusiame Graikijos derbyje „Panathinaikos“ namie 93:80 nugalėjo „Olympiakos“ krepšininkus, bet to nugalėtojų savininkui nebuvo gana.

Iš karto po rungtynių D. Giannakopoulas pareiškė žinantis, kad Pirėjo klubo vadovai bandė papirkti du rungtynių arbitrus – lenkui Jakubui Zamojskiui ir italui Angelo Paternico siūlė po 20 tūkst. eurų.

Dar savaitgalį „Olympiakos“ paneigė šią informaciją – neoficialiai skelbta, kad Pirėjo klubas ne tik prašo vėl bausti skandalistą D. Giannakopoulą, bet ir reikalauja iš turnyro šalinti visą „Panathinaikos“ klubą.

Pirmadienį „Olympiakos“ oficialiai patvirtino, kad kreipėsi į Eurolygos drausmės komisiją.

Pirėjo klubą palaiko ir Eurolygos teisėjų sąjunga (UEBO), reikalaujanti, kad turnyro organizatoriai imtųsi sankcijų prieš D. Giannakopoulą ir pati grasinanti imtis teisinių veiksmų.

„Mes griežtai atmetame visas „Panathinaikos“ savininko spekuliacijas prieš du mūsų sąjungos narius. Reikalaujame, kad tokie teiginiai būtų įrodyti, arba imsimės visų teisinių veiksmų, kad apsaugotume sąjungos narių garbę.

Manome, kad tokios šnekos viešumoje pasirodė siekiant manipuliuoti teisėju darbu, tai yra visiškai nepriimtina“, – rašoma UEBO pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)