Daug diskusijų sukėlė epizodas mačo pabaigoje, kai Anthony Lee buvo nubaustas abejotina nesportine pražanga.

„Visų pirma gaila, kad pralaimėjome rungtynes. Aišku, klaidų pridarėme, bet galiu pasakyti, kad žaidėme iš esmės neblogai.

Dar tokio baisaus teisėjavimo neatsimenu nuo Estijos laikų. Taip negalima. Per 30 sekundžių – 2 nesportinės pražangos!

Gauna Brolis nesportinę, o arbitrai net neina peržiūrėti epizodo. Manau, lyga turi atidžiau parinkti teisėjus, iš trijų arbitrų turi būti bent vienas lyderis.

Anksčiau sakydavo, žaidėjai pastatę už rezultatą. Blemba, gal teisėjai buvo pastatę?! Seniai tokių dalykų nebuvo“, – piktinosi Virginijus Šeškus, kurio manymu, arbitrai teisėjavo kaip papuolė. Strategas prisiminė 2017-ųjų lapkričio mėnesio išvyką į Estiją.

Tuomet V. Šeškus nesusivaldė Baltijos krepšinio lygos rungtynėse. Dėl teisėjų sprendimo nepasitenkinimą liejęs strategas paliko aikštę ir išsivedė ekipą nesibaigus dvikovai.

„Nežinau, gal esu neteisus, bet pirmą kartą šį sezoną po rungtynių visi buvo pikti. Net ir broliai.

Kas žiūrėjo rungtynes, matė. Net ir pasvaliečiai išeidami pritarė. Tai jeigu patys žmonės mato?

Žinote, mes dėl pergalės stengiamės, bet turime tai daryti garbingoje kovoje. Šiandien teisėjai elgėsi nepadoriai ir negražiai. Po rungtynių dar paklausiau, ar jie turi sąžinės“, – spaudos konferenciją užbaigė V. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)