2023-­ųjų Citadele KMT finalo ketvertą pirmą kartą turnyro istorijoje priims Šiaulių arena.

„Betsafe-LKL“ prezidentas Remigijus Milašius džiaugėsi tuo, kad mieste bus surengta ko gero didžiausia krepšinio šventė nuo pat 2011-ųjų Europos čempionato.

„Iš penkių didžiausių Lietuvos miestų tik Šiauliai dar nėra patyrę finalo ketverto kovų. Jaučiame Šiaulių miesto augimą, kuris mūsų krepšiniui padovanojęs daug garsių žaidėjų ir trenerių.

Aš galvoju, kad Šiauliai yra tam pribrendę ir pasiruošę priimti tiek geriausias šalies komandas, tiek jų sirgalius. Neabejoju, kad bus dar vienas įsimintinas renginys visiems krepšinio gerbėjams“, – teigė R. Milašius.

Šiuo metu vyksta Citadele KMT pirmasis etapas, po kurio paaiškės penkios ketvirtfinalio ekipos, prisijungsiančios prie šiame etape varžovų jau laukiančių Vilniaus „Ryto“, Panevėžio „Lietkabelio“ ir Kauno „Žalgirio“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją