Kaip teigia pats Sh. Napier, jis nesijaučia, kad yra pasirengęs žaisti.

Įžaidėjas, kurį „Zenit“ marškinėlius vilkintis Mindaugas Kuzminskas apibūdino kaip itin svarbų ir galintį ant savo pečių nešti pusę komandos, 2021-2022 metų sezono pradžioje gavo sunkią traumą.

Sh. Napier galiausiai buvo registruotas Eurolygos 27-o turo rungtynėms su „Barcelona“. Jos turėjo įvykti pastarąjį penktadienį, tačiau dėl Rusijos invazijos į Ukrainą buvo atšauktos.


Priešsezonio rungtynėse, kovoje dėl Vieningos lygos Supertaurės Sh. Napier surengė įspūdingą pasirodymą. Dvikovoje su Kazanės UNIKS jis pelnė 33 taškus, tačiau susižeidė sužaidęs vos 30 sek. rungtynėse su Maskvos CSKA.

Dukart NCAA čempionas Sh. Napier NBA naujokų biržoje 2014 metais buvo pakviestas 24-uoju šaukimu Šarlotės „Hornets“ ekipos.

Vėliau jis rungtyniavo Majamio „Heat“, Orlando „Magic“, Portlando „Trail Blazers“, Bruklino „Nets“, Minesotos „Timberwolves“ ir Vašingtono „Wizards“ komandose.

Sankt Peterburgo komandos marškinėlius vilki du lietuviai – M. Kuzminskas ir Artūras Gudaitis. Pastarasis vis dar sveiksta po patirtos traumos.

Priminsime, kad Maskvos CSKA klubą dėl Rusijos agresijos Ukrainoje paliko vienas iš lyderių Tornike Šengelija. Rusijos čempionų marškinėlius vilki buvęs žalgirietis Marius Grigonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)