Prieš kelias dienas naują rėmimo sutartį pasirašė „Švyturio-Utenos alus“ vadovas Rolandas Viršilas ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubo direktorius Osvaldas Kurauskas.

„Švyturys“ į Klaipėdos klubo „Neptūnas“ rėmėjų gretas įsitraukė dar 2008-aisiais. Malonu, kad ateinantį sezoną ši Lietuvoje lyderiaujanti ir pasaulyje pripažinta aludarių kompanija bus tarp pagrindinių „Neptūno“ rėmėjų. Mums tai didelė paskata“, – džiaugėsi „Neptūno“ komandos vadovas Osvaldas Kurauskas.

„Neptūno“ pastarųjų metų pergalės, kovotojų charakteris ir užsispyrimas ne tik LKL čempionate, bet ir Eurolygoje bei Europos taurės turnyre „Švyturio-Utenos alaus“ vadovui Rolandui Viršilai paliko itin gerą įspūdį.

„Ilgus metus remdami sportą, žinome, kiek daug kiekvieno miesto bendruomenei reiškia jos sportininkų pasiekimai. Klaipėdiečiai Modestas Paulauskas, Saulius Štombergas, Arvydas Macijauskas, Eurelijus Žukauskas ilgus metus garbingai nešė Lietuvos krepšinio vėliavą. Džiugu, kad „Neptūnas“ per kelerius metus ne tik sugebėjo įsitvirtinti tarp Lietuvos krepšinio grandų, bet ir išugdė naują Klaipėdos žvaigždžių ir sirgalių kartą – vis dažniau 5,5 tūkst. žiūrovų talpinanti „Švyturio“ arena per neptūniečių varžybas būna sausakimša. Tikimės, kad šios uostamiesčio krepšinio tradicijos tęsis dar daugelį metų“, – sakė „Švyturio“ vadovas R. Viršilas.

Primename, kad praėjusį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną „Neptūno“ rungtynės buvo lankomiausios – klaipėdiečių susitikimus „Švyturio“ arenoje stebėdavo vidutiniškai 3960 žiūrovų.

Ateinantį sezoną „Neptūnas“ dalyvaus ne tik nacionaliniame čempionate (LKL), bet tarptautinėse varžybose – atstovaus Lietuvai FIBA Čempionų lygos turnyre.