Pagal ankstesnę informaciją sutartis bus dvejų metų ir 6 mln. JAV dolerių vertės.

„Sveikatos patikrinimas – įvykdytas, – feisbuke šyptelėjo „Kuzia“. – Viskas geriau nei gerai ir liko tik vienas žingsnis. Esu labai laimingas ir nekantrauju sulaukti kitos dienos. Linkėjimai visiems mano sekėjams.“

Anksčiau buvo pranešama, kad Lietuvos rinktinės kandidatu domisi penki klubai – tai NBA čempionė Klivlando „Cavaliers“, visų europiečių svajonių komanda San Antonijaus „Spurs“, Dalaso „Mavericks“, Los Andželo „Lakers“ ir Atlantos „Hawks“. Visgi atsitiko taip, kad mūsiškis papildys ambicingąją „Knicks“ ekipą.

„Kalbėjausi ir su kitais klubais, o šis pasiūlymas buvo šioks toks siurprizas, bet nebuvo visiškas netikėtumas“, – pasklidus naujienoms apie NBA, Krepšinis.lt prisipažino M. Kuzminskas.

Vos tik sutvarkęs visus reikalus JAV, dukart Europos vicečempionas grįš į Lietuvą ir vėl kibs į darbus rinktinėje, su kuria rugpjūčio 6-21 dienomis varžysis Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių krepšinio turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)