Rimo Kurtinaičio auklėtiniai Izraelyje kontroliavo situaciją du kėlinius, bet visiškai subyrėjo trečiajame, o įpusėjus paskutinei rungtynių atkarpai praleido į priekį oponentus.

Nepaisant to, svečiai iš Rusijos dar galėjo išsigelbėti. Iki finalinės sirenos likus žaisti 2,7 sek., Elijah Bryantas pataikė tik vieną baudos metimą, palikdamas varžovams vilčių tritaškiu išlyginti rezultatą.

R. Kurtinaitis paprašė minutės pertraukėlės, bet jo nubraižytą paskutinį derinį sugriovė Aleksejaus Švedo klaida – „Chimki“ lyderis sužingsniavo.

Vos 2 iš 9 dvitaškių ir 3 iš 12 tritaškių pataikęs gynėjas vis tiek surinko dvigubą dublį: pelnė 18 taškų ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

17 taškų pridėjo Jonasas Jerebko, 13 – Janis Timma.

Nugalėtojų gretose išsiskyrė E. Bryantas (21 taškas), o Deni Avdija pelnė 11 taškų ir atkovojo 9 kamuolius.

„Maccabi“ žaidė be Scottie Wilbekino, Johno DiBartolomeo, Nate'o Wolterso, Tariko Blacko ir naujoko Amare'o Stoudemire'o.

„Chimki“ turnyro lentelėje aplenkė Kauno „Žalgiris“, pakilęs į 11-ą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)