Europos pirmenybių atrankos varžybos numatytos žaisti ateinančią žiemą, o tvarkaraštyje FIBA organizuojamos rungtynės kertasi su Eurolyga ir A. Švedo įsipareigojimais Maskvos srities „Chimki“ komandai.

„Remiantis susitarimu su klubu A. Švedas nedalyvaus Europos čempionato atrankos rungtynėse. Sprendimas dėl olimpinių žaidynių atrankos turnyro bus priimtas vėliau“, – rašo S. Panovas.

Europos čempionato atrankos varžybose Rusiją burtai suvedė su Italija, Estija ir Šiaurės Makedonija. B grupėje Rusija šiuo metu turi pralaimėjimą ir pergalę, sužaisti liko dar 4 rungtynes.

Rusijos rinktinė taip pat mėgins prasibrauti į olimpines žaidynes. Olimpiniame atrankos turnyre Splite rusai dėl kelialapio į Tokijų pirmiausiai susigrums su Vokietijos ir Meksikos krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)