Krepšinis.lt susisiekus su „Ryto“ klubo sporto direktoriumi Linu Kleiza ir pasiteiravus dėl D. Suttono perspektyvų Vilniaus ekipoje, L. Kleiza patvirtino, kad legionieriui ieškoma nauja karjeros stotelė.

„Patys jam naujos komandos neieškome, tai ne mūsų darbas, tam yra agentai, kurie tuo užsiima. Manau, artimiausiu metu turėsime naujienų dėl D. Suttono“, – krepšinis.lt teigė L. Kleiza.

Plačiau apie suspenduoto krepšininko situaciją klube sporto direktorius nekomentavo.

Antradienį vakare „Rytas“ žais labai svarbias „Eurocup“ Top-16 etapo 4 turo rungtynes su Berlyno ALBA. Rungtynių pradžia – 21 val.

Prieš kelionę į Berlyną „Ryto“ klubas pranešė apie suspenduotą D. Suttoną.

Nuotaikos „Ryto“ stovykloje – prastos, mat savaitgalį žaidėjams ir treneriams reikėjo klausytis savo pačių gerbėjų švilpimo. Vilniečiai antrą kartą šiame Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezone namuose rimčiau nepasipriešino Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkams (75:96) ir turnyro lentelėje smuktelėjo į trečią poziciją.

Ant atsarginių suolo didžiąją rungtynių dalį praleidęs D. Suttonas socialiniame tinkle liejo savo ironiją, o sekmadienį jau nepasirodė treniruotėje – puolėjas buvo nušalintas nuo komandos.

Sostinėje pasilikęs aukštaūgis interviu portalui „BasketNews.lt“ skundėsi jam netinkančiomis sąlygomis Vilniaus klube ir treneriu Dainiumi Adomaičiu.

Jei pats D. Adomaitis pirmadienį dalintis nuomone apie nemotyvuotą ir Vilniuje liekantį D. Suttoną nenorėjo, tačiau pripažino jo treniruoti nebenorintis, amerikietis buvo atviras kaip niekada.

„Aš jau nuo spalio prašau, kad mane paleistų“, – apie norą išvykti iš „Ryto“ klubo kalbėjo D. Suttonas.

Primename, kad praėjusią savaitę namuose „Rytas“ vokiečiams nusileido po pratęsimo rezultatu 86:94.

Vilniečiams E grupėje dar liko atsakomosios akistatos svečiuose su Belgrado „Partizan“ (Serbija, sausio 30 d.) ir savoje aikštėje su „Monaco“ (Prancūzija, vasario 6 d.).

Į ketvirtfinalį iškops dvi geriausios pogrupio komandos.

E grupės turnyro lentelė
(vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis)

1. Monaco212212210
2. ALBA21228231-3
3. Partizan122202182
4. Rytas122292281
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)