Apie tokį scenarijų skelbia eurohoops.net, atkreipdamas dėmesį, jog vienas brangiausių komandos žaidėjų „dėl techninių priežasčių“ nėra įtrauktas į jos sudėtį Italijos čempionato atkrintamosiose varžybose.

Ugandos pilietybę turintis 31-erių amerikietis šiame Eurolygos sezone fiksavo 10,2 taško ir 3,9 atkovoto kamuolio vidurkius.

Italijos pirmenybėse jo statistika siekė 13,5 taško ir 4,8 atkovoto kamuolio.

Primename, kad B. Daviesas 2017-2019 metais gynė Kauno „Žalgirio“ garbę ir antrajame sezone buvo išrinktas į Eurolygos simbolinį penketą.

Treneris Ettore Messina neregistravo aukštaūgio ir paskutinėse pusfinalio rungtynėse su Sasario „Dinamo“, kurias čempionai svečiuose laimėjo 93:61 bei uždarė seriją 3-0.

Eimantas Bendžius Sardinijos klubui pelnė 9 taškus.

Finale milaniečiai žais su vicečempionu Bolonijos „Virtus“ arba Tortonos „Derthona Basket“. Serijoje 2-0 pirmauja „Virtus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją