Kaina šiuo metu svyruoja nuo 9 iki 50 eurų, tačiau paskutinėmis dienomis bilietai brangs, todėl krepšinio gerbėjai turėtų suskubti įsigyti juos palankiomis kainomis.

Vienas iš laimingųjų atvykęs į „Siemens areną“ turės galimybę laimėti kelionę dviems į Turkiją, kurią dovanos skrydžių bendrovė „Turkish Airlines“. Tačiau tai ne vieninteliai prizai, kurie atiteks krepšinio šventės žiūrovams. Jų taip pat laukia naujos BEKO-LKL žaidėjų kortelės, originalūs ir vienetiniai „Žvaigždžių dienos“ marškinėliai, daug siurprizų ir netikėtumų.

Renginio metu įspūdingą krepšinio spektaklį dovanos ne tik geriausi lygos krepšininkai, bet ir elektroninių šokių asai iš Ukrainos „Light Balance“. Pasaulį pribloškusi unikali šokių grupė pernai nustebino net ir garsųjį milžiniško populiarumo sulaukusių projektų kaip ar „Britain’s Got Talent“ prodiuserį Simoną Cowellą.

Jis neslėpė susižavėjimo per „Didžiosios Britanijos talentų“ filmavimus, o Vokietijoje per atranką komisija pasinaudojo reta išimtimi ir delegavo „Light Balance“ tiesiai į projekto finalą. Įamžintus „Light Balance“ triukus „Youtube” peržiūrėjo per 30 milijonų kartų, o specialiai Lietuvos žiūrovams svečiai iš Ukrainos ruošia išskirtinį pasirodymą ir elektroniniais šokiais lietuvius stebins ant specialios „Siemens arenoje“ šalia aikštelės įrengtos scenos.

Joje ir ant parketo bus demonstruojamos įspūdingos 3D vizualizacijos ir Lietuvoje dar iki šiol neregėtas žaidėjų pristatymas pasitelkiant naujausias technologijas. Nepalikti abejingų ruošiasi ne tik krepšininkai ir treneriai, dalyvausiantys ne viename konkurse, bet ir krepšinio šokėjos bei komandų talismanai, kurie dovanos išskirtinius prizus jauniesiems krepšinio mylėtojams.

Muzikos garsais visus pakerės DJ Mamania ir Electronic I, savo koncertinę programą dovanos ir Lietuvos atstovai Eurovizijoje – Vaidas ir Monika.

Specialioje zonoje susirinkę žiūrovai galės paimti savo dievinamų krepšininkų autografus, įsiamžinti su jais ir pabendrauti. Žaidimų zonoje žiūrovai galės įsiamžinti prie didžiųjų krepšininkų figūrų, išbandyti savo rankos taiklumą metant į krepšį bei paskanauti gardžiais užkandžiais.