Jau rugsėjo 12-13 dienomis Tenerifėje vyksiančiame pirmame naujojo sezono turnyre kausis ir „Barcelona“, diriguojama naujojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus.

„Barcai“ burtai pusfinalyje lėmė dvikovą su Ispanijos čempione Vitorijos „Baskonia“, kuriai atstovauja du lietuviai – Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis.

Tuo metu kitą porą sudarys Karaliaus taurės ir Supertaurės nugalėtojas Madrido „Real“ bei varžybų šeimininkas Tenerifės „Iberostar“.

Prieš traukiant burtus ekipos buvo padalintos į skirstytas ir neskirstytas. Šalies vicečempione likusi „Barcelona“ pateko į neskirstytųjų krepšelį ir pusfinalyje galėjo susitikti tik su „Baskonia“ arba „Real“.

Katalonams mūšiuose dėl Supertaurės veikiausiai nepadės vienas lyderių Cory Higginsas, kuriam liepą buvo atlikta pėdos operacija. Amerikiečio sugrįžimas į aikštelę planuojamas ne anksčiau nei rugsėjo viduryje.

Primename, kad gražų krepšinį su gerais rezultatais suderinti žadantis Š. Jasikevičius su „Barca“ pasirašė trejų metų sutartį. Prieš tai Šaras ketverius metus treniravo Kauno „Žalgirį“.

Kartu su juo į Katalonijos sostinę iškeliavo ir trys asistentai – Darius Maskoliūnas, Tomas Masiulis bei Justinas Grainys.

Pastaruosius dvejus metus Ispanijos Supertaurę į viršų kėlė „Real“ krepšininkai.

ACB lyga taip pat pranešė, kad naujasis šalies čempionatas startuos po mažiau nei dviejų mėnesių – rugsėjo 18 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)