Tris mėnesius Eurolygoje nelaiminčiai ir modernių laikų lygos antirekordą su vis dar aktyvia 15 pralaimėjimų iš eilės serija pagerinusiai Rusijos komandai uždrausta registruoti naujus žaidėjus.

Eurolyga praneša, kad absoliutaus turnyro autsaiderio atvejį Kontrolės komisija perdavė Finansų skyriui, o šis, gavęs skundą iš Eurolygos žaidėjų asociacijos (ELPA), pradėjo tyrimą dėl įtariamo mokėtinų sumų vėlavimo.

Tikimasi, kad byla bus išnagrinėta per 30 dienų.

Kol vyksta tyrimas, „Chimki“ ekipai uždrausta registruoti naujus žaidėjus ir trenerius.

Primename, kad neseniai rusų leidinys „Ria Novosti“ paskelbė, kad minėto klubo krepšininkai negavo uždarbio už du paskutinius mėnesius.

Prieš mėnesį „Chimki“ atsisveikino su vyriausiuoju strategu iš Lietuvos Rimu Kurtinaičiu, bet tai problemų neišsprendė.

Šį ketvirtadienį chimkiečiai namuose priims Vitorijos „Baskonią“ (11/13) su dviem lietuviais – Roku Giedraičiu ir Tadu Sedekerskiu. Baskai yra vieni iš potencialių Kauno „Žalgirio“ (13/10) konkurentų dėl vietos TOP-8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)