Įvairaus amžiaus Baltarusijos jaunimo rinktinėse žaidusi krepšininkė yra buvusi ir nacionalinės moterų rinktinės rezervo sąraše.

„Sūduvos“ komandos vyriausiasis treneris Rimvydas Samulėnas pripažino, jog legionierė yra pažįstama iš praeito sezono, tačiau šiuo metu nėra optimalios sportinės formos.

„Tatjaną jau esame matę praeitame sezone, kuomet ji žaidė Šiaulių miesto komandoje, todėl žinome jos galimybes. Šiuo metu ji nėra geros sportinės formos, nes sportavo individualiai, visgi noriu pagirti ją, jog treniruotėse atiduoda visas jėgas. Šiuo metu iš Tanios tikimės pagalbos gynyboje. Mūsų lengvosios krašto puolėjos yra patyrusios, o Tatjana, manome įneš aktyvumo gynyboje ir leis atsikvėpti kitoms žaidėjoms. Manau, jog dabar iš jos didelės paspirties nesulauksime, tačiau mėginsime ją „įvesti“ į mūsų komandą, o įgavusi gerą sportinę formą ši žaidėja mums labiau padės atkrintamose varžybose“, - teigė treneris.

T. Chacko „Sūduvos“ komandoje galės debiutuoti jau šį penktadienį (vasario 6 d.) rungtynėse su „Utenos“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją