29 treneriai išreiškė savo nuomonę suskirstydami naujokus į pirmąją ir antrąją komandas. Už vietą pirmoje rinktinėje žaidėjas gauna 2 taškus, o antroje - vieną. Krepšininkas daugiausiai galėjo surinkti 56 taškus. Beje, treneriai negalėjo balsuoti už savos komandos žaidėją

Lietuvos krepšininkas Darius Songaila taip pat buvo paminėtas. "Sacramento Kings" pirmametis surinko 3 taškus ir pasidalino 14-15 vietomis kartu su Mickaeliu Pietrusu (Mikaeliu Pitrusu).

Net trys krepšininkai surinko maksimumą taškų. Tai metų naujokas LeBronas Jamesas (Lebronas Džeimsas) iš "Cleveland Cavaliers", antras likęs Carmelo Anthony (Karmelas Entonis) iš "Denver Nuggets" ir trečiąją vietą užėmęs Dwyane'as Wade'as (Dveinas Veidas) iš "Miami Heat". Jų sąskaitose - po 56 taškus.

Į pirmąją komandą kartu su šiuo trejetu dar pateko "Toronto Raptors" žaidėjas Chrisas Boshas (Krisas Bošas), gavęs 53 taškus, bei "Chicago Bulls" naujokas Kirkas Hinrichas (Kirkas Hainrichas), į savo sąskaitą įsirašęs 52 taškus.

Į antrąją geriausių naujokų komandą pateko "Dallas Mavericks" narys Joshas Howardas (Džošas Houvardas, 29 taškai), "Milwaukee Bucks" žaidėjas T.J.Fordas (27), "Miami Heat" krepšininkas Udonis Haslemas (21), "Washington Wizards" marškinėlius vilkintis Jarvis Hayesas (Džarvis Hejesas, 20) ir tiek pat taškų surinkęs "Dallas Mavericks" atstovas Marquisas Danielsas (Markisas Denielsas).

Kiti žaidėjai, minėti rinkimuose: Chris Kaman ("Clippers")- 19 taškų; Raul Lopez ("Jazz") - 8; Leandro Barbosa ("Suns") - 6; Mickael Pietrus ("Warriors") - 3; Darius Songaila ("Kings") - 3; Keith Bogans ("Magic")- 1; Kyle Korver ("Suns") - 1; Luke Walton ("Lakers") - 1; Steve Blake ("Wizards") - 1; Marcus Banks ("Celtics") - 1; Luke Ridnour ("SuperSonics") - 1.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją