D. Giannakopoulas socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė žinutę, kurios dėmesio centre atsidūrė paskutiniame reguliariojo sezono mače su „Panathinaikos“ kovojęs Milano „AX Armani“ vidurio puolėjas Artūras Gudaitis.

Pratęsimo metu A. Gudaitis atkovojo kamuolį puolime ir bandė pakartoti metimą, tačiau pašokus kamuolys išsprūdo, o prie to, teisėjų nuomone, prisidėjo šalia buvęs ir lietuviui sukliudyti bandęs Nickas Calathes. Jam arbitras skyrė pražangą.

„Dar du baudų metimai „Panathinaikos“ varžovui? – rašo D. Giannakopoulos. – Ar tokiomis rungtynėmis jūs didžiuojatės? Ar tai yra dar viena žmogiškoji klaida, Jordi? Mes esame per didelis klubas, kad toliau dalyvautume jūsų parodijoje.“

Lietuvis pataikė abu metimus ir pratęsimo metu išvedė Milano ekipą į priekį (91:89). Visgi „AX Armani“ paskutinėmis sekundėmis nusileido 95:96.

Primename, kad DELFI redakciją kovo antroje pusėje pasiekė D. Giannakopoulo laiškas, parengta analizė ir DVD diskas, – analize ir vaizdo įrašų rinkiniu „Panathinaikos“ savininkas bando įrodyti, kad Eurolygos organizacija yra korumpuota ir pataikauja „Olympiakos“ ir „Fenerbahče“ klubams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)