„Turime tris Lietuvos rinktinės kandidatus, bet aišku, kad Kairys greičiausiai nevyks, nes jis turbūt važiuos į ligoninę, kad atsistotų ant kojų. Apie tai kalbėjome su Dariumi“, – po Karaliaus Mindaugo taurės rungtynių kalbėjo „Ryto“ vyr. treneris Dainius Adomaitis.

Pirmadienį ši informacija buvo oficialiai patvirtinta ir rinktinės trenerių štabas į stovyklą pakvietė Prienų „CBet“ ekipos aukštaūgį Lauryną Birutį.

Šiame atrankos cikle rinktinei nepadės ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkas Deividas Gailius. Jam rungtynėse su Panevėžio „Lietkabeliu“ skilo kairės rankos pirštas. Kito krepšininko į šią poziciją treneriai nekvies.

Atrankos etapą lietuviai pradės vasario 21 dieną išvykoje su Belgijos rinktine. Rungtynės su Čekijos komanda vasario 24 dieną vyks Vilniuje, „Siemens“ arenoje. Jų pradžia 19 valandą 30 minučių, o bilietus į šį susitikimą platina tiketa.lt

Lietuvos rinktinė Europos čempionato atrankos C grupėje dar susitiks su Danijos rinktine, o į Senojo žemyno pirmenybes pateks trys geriausios grupės komandos.

LIETUVOS VYRŲ KREPŠINIO RINKTINĖS SUDĖTIS EUROPOS ČEMPIONATO ATRANKOS RUNGTYNĖMS SU BELGIJOS IR ČEKIJOS RINKTINĖMIS

VARDAS PAVARDĖKLUBAS
Mantas KalnietisKrasnodaro „Lokomotiv-Kuban“
Žygimantas JanavičiusKlaipėdos „Neptūnas“
Rokas JokubaitisKauno „Žalgiris“
Tomas DimšaPanevėžio „Lietkabelis“
Paulius ValinskasPanevėžio „Lietkabelis“
Jonas MačiulisAtėnų „AEK“
Mindaugas KuzminskasKrasnodaro „Lokomotiv-Kuban“
Arnas ButkevičiusVilniaus „Rytas“
Eimantas BendžiusVilniaus „Rytas“
Gytis MasiulisKlaipėdos „Neptūnas“
Donatas MotiejūnasŠanchajaus „Sharks“
Laurynas BirutisPrienų „CBet“
Martynas SajusPanevėžio „Lietkabelis“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)