Iš Taivano kilęs J. Linas atvedė „Knicks“ į keturias pergales iš tiek pat galimų, ir net nepaisant to, kad klubas visą savaitę žaidė be abiejų savo lyderių - Carmelo Anthony ir Amare Stoudemire'o.

J. Linas per kiekvieną iš tų laimėtų mačų vidutiniškai rinko po 27,3 taškų, atlikdavo po 8,3 rezultatyvių perdavimų ir perimdavo po 2 kamuolius.

Rezultatyviausią pasirodymą J. Linas surengė vasario 10 dienos dvikovoje su Los Andželo „Lakers“ (92:82), kai pelnė net 38 taškus ir pasiekė karjeros rekordą. Kitų šios savaitės jo susitikimų rodikliai: 28, 23 ir 20 taškų.

Beje, jis tapo pirmuoju žaidėju per visą NBA istoriją, kuris per visus pirmus keturis savo mačus startinėje komandos sudėtyje įmetė bent po 20 taškų ir atliko po 7 rezultatyvius perdavimus.

R. Westbrookas „Thunder“ ekipai padėjo laimėti tris mačus iš keturių, o jo vidurkiai buvo 30 taškų, 6 atkovoti kamuoliai, 5,3 rezultatyvių perdavimų ir 2,5 perimtų kamuolių.

R. Westbrookas pelnė bent 28 taškus visose keturiose akistatose ir kartą atkliko dvigubą dublį - 28 taškai ir 11 atkovotų kamuolių (rungtynėse su Portlando „Trail Blazers“ (111:107)).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją