Po pergalės 86:81 (16:23, 26:20, 24:21, 20:17) Andreas‘o Pistiolio auklėtiniai išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą (2-2).

Ketvirtadienį lemiamame kėlinyje aikštės šeimininkai nuolat laikėsi žingsneliu priekyje, o „Anadolu Efes“ negelbėjo nė ryškiausios Senojo žemyno žvaigždės.

Vasilije Micičius surinko 23 taškus, Shane’as Larkinas pridėjo 17 taškų ir 5 rezultatyvius perdavimus, vis dėlto „Galatasaray“ iniciatyvos iš savo rankų taip ir nepaleido.

Nugalėtojų gretose išsiskyrė Dee Bostas (20 tšk., 7 rez. perd.) ir Kerry Blackshearas (18 tšk.). Šiame sezone ir Vilniaus „Ryte“ spėjęs parungtyniauti Maurice‘as Ndouras pelnė 12 taškų.


Primename, kad serijos starte „Galatasaray“ pribloškė favoritus 105:70, bet kitas dvejas rungtynes laimėjo Ergino Atamano kariauna (91:77 ir 71:64).

Kitame pusfinalyje taip pat virė dviejų Stambulo klubų kova, kurią laimėjo „Fenerbahče“, bendru santykiu 3-1 pranokusi „Daruššafaka“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją