„Dzūkija“ pergalę iškovojo geriau sužaisdama lemiamą ketvirtį, kurį laimėjo 18:12. Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Julius Jucikas, jo sąskaitoje – 22 taškai. Osvaldas Mačernis įmetė 10 taškų, Giedrius Gustas ir Jeffrey Robinsonas po – 9.

Tuo metu „Vytauto“ komandai 15 taškų pelnė Šarūnas Vasiliauskas, 14 – Vaidas Čepukaitis, 8 – Dainius Šalenga.

Tai buvo vos septintoji „Dzūkijos“ pergalė šiais metais LKL. Komanda užima paskutinę – dešimtą – turnyro lentelės vietą. Tuo metu „Vytautas“, nors ir pralaimėjo, su 18 pergalių ir 14 pralaimėjimų išlieka trečioje vietoje.

„Dzūkija“: Julius Jucikas 22 (7 atk. kam.), Osvaldas Mačernis 10 (8 atk. kam.), Giedrius Gustas ir Jeffrey Robinsonas po 9, Tadas Rinkūnas ir Arvydas Eitutavičius po 7.

„Vytautas“: Šarūnas Vasiliauskas 15, Vaidas Čepukaitis 14 (9 atk. kam.), Dainius Šalenga 8, Tauras Jogėla ir Vytautas Šulskis (8 atk. kam) po 7.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)