Kaip praneša dienraštis "San Antonio Express-News", K.Malone'as šeštadienį vykdamas iš savo vilos Arkansase, užsuko į San Antonijų.

Susitikime 41 metų 206 centimetrų ūgio krepšininkas, kuris vis dar dvejoja dėl sugrįžimo į NBA, nieko konkretaus nepažadėjo.

Treneris G.Popovičius nespaudžia K.Malone'o sudaryti sutarties su San Antonijaus klubu, tačiau tikisi, jog iki vasario 20-ąją įvyksiančios "NBA Visų žvagždžių dienos" aukštaūgis priims sprendimą.

"Kas jo nenorėtų? Jis lyderis. Krepšinio aikštelėje Karlas sugeba viską", — pasakojo strategas.

Nors "Spurs" nežino, kokios sportinės formos šiuo metu yra puolėjas, tačiau klubo vadovams itin imponuoja kieta žaidėjo gynyba. Jie vis dar prisimena, kaip gerai praėjusio sezono atkrintamosiose rungtynėse K.Malone'as dengė San Antonijo ekipos žvaigždę T.Duncaną.

Anksčiau krepšininkas žadėjo karjerą baigti "Los Angeles Lakers" klube, tačiau kai šio klubo lyderis Kobe Bryantas viešai apkaltino veteraną flirtavus su jo žmona, K.Malone'as pasakė, jog su buvusiu savo komandos draugu kartu daugiau nerungtyniaus.

Aukštaūgį savo gretose nori matyti "Minesota Timberwolves" ir "Miami Heat" treneriai, tačiau atrodo, jog 19 metų NBA rungtyniaujantis K.Malone'as yra linkęs pasirinkti "Spurs" pasiūlymą.

Veteranas, kuris 18 sezonų atstovavo "Utah Jazz", buvo vienas didžiasių San Antonijo klubo gerbėjų priešų. Jų rūstybe jis užsitraukė 1997-1998 metų sezone, kai alkūne į galva trenkė "centrui" Davidui Robinsonui. Po šio smūgio "Admirolas" prarado sąmonę.

Praėjusį sezoną krepšininkas atstovavo "Lakers" klubui, kuriam per kiekvienerias NBA čempionato rungtynes vidutiniškai pelnė 12,5 taško, atkovojo 8,8 kamuolio bei atlikdavo 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją