Po šio mačo serijos iki keturių pergalių rezultatas tapo 2:0. Pirmąją dvikovą laimėjo irgi užtikrintai – 122:105.

Įdomu, kad vėl lyg iš natų žaidę „Spurs“ vyrai trečio kėlinio viduryje (31 minutę) po Boriso Diawo tritaškio pirmavo 79:52, taigi teoriškai per paskutines 17 minučių galėjo nebepelnyti nė taško ir vis tiek džiaugtis pergale, nes varžovams įmesti tiek taškų neužteko ir visų keturių kėlinių.

Net 27 rezultatyvius perdavimus atlikusių šeimininkų gretose iššovė gynėjas Danny Greenas, kuris taikliai smeigė 7 tritaškius iš 10 (70 proc., 21 taškas). Beje, tai ir buvo visi jo taškai. Vienu daugiau, 22 taškais, pasižymėjo prancūzas Tony Parkeris.

Juoda diena išpuolė „Thunder“ lyderiams Kevinui Durantui ir Russellui Westbrookui, kurie kartu pataikė tik kas trečią savo metimą (13/40 metimų iš žaidimo) ir iš viso tepelnė 30 taškų (abu – po 15). Apskritai visas svečių starto penketas kartu tesukrapštė vos 34 taškus: po 2 pridėjo Kendrickas Perkinsas ir Nickas Collisonas, o Thabo Sefolosha savo kraičio taip ir neatidarė.

Po tragiškai susiklosčiusios akistatos „Thunder“ vyriausiajam treneriui Scottui Brooksui beliko pripažinti, kad varžovai jo auklėtiniams tiesiog išspardė užpakalius.

Tiesa, Oklahomos gerbėjai viliasi, kad šiemet pasikartos 2012-ųjų scenarijus, kai Vakarų konferencijos finale pirmas dvejas rungtynes laimėję „Spurs“ serijoje nusileido 2:4.

Kiti du komandų susitikimai bus žaidžiami sekmadienį ir antradienį Oklahomoje.

„Spurs“: Tony Parkeris 22, Danny Greenas 21 (7/10 tritaškiai), Timas Duncanas 14 (12 atk. kam.), Borisas Diaw ir Emanuelis Ginobili po 11, Tiago Splitteris 9 (24 min., 10 atk. kam., 4 rez. perd., 3 blokai), Marco Belinelli 8 taškai.

„Thunder“: Kevinas Durantas (6/16 metimai iš žaidimo) ir Russellas Westbrookas (7/24 metimai iš žaidimo) po 15, Jeremy Lambas 13, Caronas Butleris ir Stevenas Adamas po 9, Reggie Jacksonas 8 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)