Finalo dalyvių žaidimą vertins prie Lietuvos krepšinio rinktinės ką tik prisijungęs Jonas Valančiūnas ir NBA dėjimų žvaigždė Darrylas Dawkinsas.

Pastarasis, NBA istorijoje žinomas kaip daugiausiai krepšinio lentų savo dėjimais sulaužęs krepšininkas, „Sprite talentų kovoje“ lankėsi ir pernai. Jo teigimu, tokie turnyrai yra puiki proga jauniesiems krepšininkams ne tik tobulinti savo žaidimo įgūdžius, bet ir susitikti su bendraamžiais, žaisti kartu.

„Palangoje susirinks jaunieji krepšinio talentai iš visos Lietuvos. „Sprite talentų kovos“ finalas jiems taps tikra krepšinio švente: tarpusavyje varžysis skirtingų amžiaus grupių vaikinai ir merginos, jų žaidimą vertins profesionalai ne tik iš Lietuvos, bet ir JAV. Geriausieji neliks nepastebėti: vienas prieš vieną turnyro nugalėtojui bus įteikta solidi krepšinio stipendija, o dėjimų konkurso ir virtualios kovos favoritai keliaus į NBA „Visų žvaigždžių dienos“ renginius“, – pasakojo Lietuvos krepšinio federacijos atstovas Mindaugas Gobikas.

Turnyras bus transliuojamas tiesiogiai internetu.

Organizatoriai pažymi, kad „Sprite talentų kova“ dar nesibaigia: ji tęsiasi virtualioje erdvėje. 16–24 metų vaikinai ir merginos, svajojantys pamatyti NBA šou gyvai, iki rugsėjo 15 d. kviečiami registruoti video su savo įspūdingiausiais metimais interneto svetainėje www.sprite.lt. Virtualios kovos nugalėtoją lems sirgalių ir specialios komisijos balsai.

Visa papildoma informacija apie „Sprite talentų kovą“ pateikiama internetinėje svetainėje www.sprite.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)