Pirmąją turnyro dieną savo pasirodymus surengė šių ekipų palaikymo grupės: „Juventus„, „Dzūkijos“, „Žalgirio“, „Skycop“, „Pieno žvaigždžių“, „Lietkabelio“ bei „Šiaulių“.

Šokėjų grupės savo pasirodymus demonstravo KMT pusfinalių metu – kiekvieno kėlinio viduryje tam buvo skirtos specialiosios minutės pertraukėlės.

Dalyves vertino ir komisiją sudarė savo srities profesionalai – šokėjos ir choreografės Kristina Pranytė ir Sandra Saikauskaitė bei žinomas choreografas Paulius Šinkūnas.

Antrojo pusfinalio paskutinio ketvirčio metu komisija pateikė savo sprendimą ir nusprendė, kad į finalą iškopė ir dėl geriausios šokėjų grupės vardo varžysis po pertraukos į šokėjų kovas grįžusios Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ bei šiose varžybose debiutavusios Prienų „Skycop“ palaikymo komandos.

Tarp dvejų geriausių grupių šiemet nepateko praėjusių metų finalininkės Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

Finalas vyks vasario 17 d. per rungtynių dėl 3 vietos ilgąją pertrauką. Dvi šokėjų grupės surengs pasirodymus viena po kitos. Komisija nuspręs, kuri šokėjų komanda taps geriausia šalyje.

Pernai geriausiųjų laurus iškovojo Klaipėdos „Neptūno“ šokėjos. Vis dėlto jos, kaip ir Vilniaus „Ryto“ palaikymo komanda, šiemet konkurse nusprendė nedalyvauti.

2016-aisiais pirmą šokėjų konkursą laimėjo „Neptūno“ šokėjos, 2017-aisiais nugalėjo „Žalgirio“ merginos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)