Stambulo derbis „Sinan Erdem“ arenoje penktadienį baigėsi šokiruojančiu rezultatu: „Galatasaray“ sutrypė titulą ginančius Ergino Atamano auklėtinius net 105:70 (18:16, 25:18, 36:17, 26:19) ir pusfinalio serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1-0.

Stipriausias žemyno klubas tausojo savo lyderius, vis dėlto ant parketo buvo pasirodęs ir Shane‘as Larkinas, ir Vasilije Micičius, ir dauguma kitų pagrindinių krepšininkų.

Tiesa, trečiame kėlinyje „Galatasaray“ ėmus tolti septynmyliais žingsniais, E. Atamanas anksti iškėlė baltą vėliavą, leisdamas pasireikšti vietiniam jaunimui.

Svečių pergalę nukalė buvęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Dee Bostas, pataikęs 6 iš 11 tritaškių ir sumetęs 22 taškus. Ne ką prasčiau pasirodė kilus karui Ukrainoje Kazanės UNIKS (Rusija) palikęs Isaiah Canaanas, smeigęs 5 iš 6 tolimų metimų (15 taškų).

21-erių vidurio puolėjas Sadikas Emiras Kabaca surinko po 10 taškų ir atkovotų kamuolių, o įžaidėjas Melo Trimble‘as prie 7 taškų pridėjo 10 rezultatyvių perdavimų.

„Anadolu Efes“ rezultatyviausias buvo Egemenas Guvenas – 15 taškų. 11 surinko Tiboras Pleissas, 10 – Chrisas Singletonas.

Komandos lyderiai buvo tik savo pačių šešėliai: V. Micičius per 19 min. tenkinosi 3 taškais, Sh. Larkinas per 17 min. jų pelnė 4.

Kitame pusfinalyje, kuriame taip pat galynėjasi du Stambulo klubai, rezultatas tarp „Fenerbahče“ ir „Daruššafaka“ yra lygus 1-1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją