Madrido komanda antradienį Atėnuose pradės Eurolygos ketvirtfinalį rungtynėmis su vietos „Panathinaikos“, tačiau nei pirmose, nei likusiose serijos iki trijų pergalių rungtynėse „Real“ negalės padėti vikrusis F. Campazzo.

Kaip paskelbė „Real“ klubas, 27-erių metų 179 cm ūgio gynėjas dėl kairiojo kelio traumos tikrai praleis visą ketvirftinalio etapą, jam bus atliekamas atroskopinis kelio tyrimas. Tik tokiu būdu galima nustatyti, dėl kokių priežasčių skausmai argentinietį kamuoja jau beveik visą mėnesį.

Gali būti, kad po chirurginės intervencijos gynėjo sezonas apskritai bus baigtas.

F. Campazzo dėl kelio skausmų jau praleido paskutines šešerias „Real“ rungtynes, paskutinį sykį žaidė dar kovo 25-ąją – Ispanijos čempionate dalyvavo rungtynse su Valensijos „Basket“.

Po šios netekties Madrido ekipos treneris Pablo Laso savo dispozicijoje teturi tik du krepšininkus, galinčius rungtyniauti įžaidėjo pozicijoje. Tai – slovėnas Luka Dončičius ir amerikietis Chassonas Randle'as.

Jiems pagalbos ranką ištiesti atakuojantis gynėjas iš Prancūzijos Fabienas Causeur.

Šį sezoną Eurolygoje F. Campazzo per rungtynes vidutiniškai žaidė po 24 min., pelnė po 8,4 taško, atliko po 4,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 11,1 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją