Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijai atstovavo I-PZU komanda, vadovaujama trenerio Tomo Keršio, praėjusį savaitgalį laimėjusi „Basket Unites“ turnyrą Estijoje.

Šeštadienį Š. Marčiulionio KA I-PZU komanda laimėjo prieš Vilniaus KM II– Gera dovana” ekipą rezultatu 85:61 ir Vilniaus KM III- Euro drive“ - 75:32.

Sekmadienį pusfinalio rungtynėse trenerio T. Keršio auklėtiniai rezultatu 82:47 įveikė Vilniaus KM-I komandą, o finale net 104:44 laimėjo prieš Sabonio KC-I komandą. Naudingiausiu Š. Marčiulionio KA I-PZU komandos žaidėju buvo pripažintas Dovydas Giedraitis.

„Džiaugiuosi geru komandos žaidimu turnyre. Nors tai buvo ir ikisezoninis turnyras, malonu, kad kiekvienose rungtynėse mano auklėtinių žaidimas vis gerėjo. Noriu pagirti visus komandos krepšininkus, kurie žaidė gerai, labai stengėsi ir puikiai kovojo.

Tiesa, finalo rezultatas gal ir neatspindi vykusios kovos, nors po trijų kėlinukų jau įgijome 50 taškų persvarą. Su Sabonio KC komanda žaidėme ir praėjusio sezono MKL „Pirmo iššūkio“ taurės turnyro finale. Tada kova buvo atkaklesnė. Dabar mūsų tikslas buvo – neleisti varžovams žaisti savo žaidimo. Džiaugiuosi, kad mums tai pavyko. Manau, savo vaikų žaidimu buvo patenkinti ir gausiai susirinkę tėveliai, ir kiti sirgaliai“, - kalbėjo Š. Marčiulionio KA I-PZU komandos treneris T. Keršis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)