„Lietuvos ryto“ komanda Vilniaus krepšinio fanus jau informavo, kad „Siemens“ arenoje ketina pagerbti iškiliausius visų laikų sostinės krepšininkus ir dar šį sezoną vienos iš Vilniaus legendų marškinėliai bus iškelti į didžiausios miesto arenos palubes.

„Aš manau, kad Šarūno Marčiulionio, - pareiškė Lietuvos respublikos ministras pirmininkas. – Gali būti Jono Kazlausko, Vytenio Andriūno ir Rimo Girskio. Kiekviena epocha turėjo savo lyderį. Bet jeigu reiktų pasirinkti tą vienintelį, tai, manau, tikrai – Šarūnas Marčiulionis. Kuris yra legenda, kuris yra mūsų krepšinio legenda. Ir asocijuojasi su tais gerais, senais laikais ir Vilniaus „Statyba“ arba Vilniaus krepšinio komanda.”

Legendiniai „Statybos“ krepšininkai jau nuo pat sezono pradžios krepšinio kovas stebi jiems specialiai skirtoje ložėje.

Garbingiausiose vietose, šalia arenos, jie stebėjo savo buvusio komandos draugo, tačiau jau anapilin iškeliavusio Rimo Girskio pagerbimą.

Naujieji Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos vadovai nuo pat sezono pradžios skiria didelį dėmesį sostinės krepšinio veteranams bei ateinančioms kartoms.

Padidintas rėmimas ir dėmesys jaunimo komandoms, o jau artimiausiu metu kai kurie „Perlo“ komandoje rungtyniaujantys jauni krepšininkai gali papildyti ir pagrindinės komandos gretas.

„Lietuvos ryto“ komanda gruodį paskelbė šeimos mėnesiu ir keturis bilietus į rungtynes kviečia įsigyti net su 40-ies procentų nuolaida.

Šventinį mėnesį Vilniaus krepšinio gerbėjų lauks itin svarbios ir intriguojančios kovos su Belgrado „Partizanu“ bei Berlyno ALBA. Arenoje susirinkę aistruoliai išvys daug jiems paruoštų šventinių pasirodymų ir atrakcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)