Pranešama, kad „Olimpia Armani“ klube užsikrėtė šeši asmenys – keturi žaidėjai ir du klubo darbuotojai, todėl trečiadienio vakaro Eurolygos rungtynės Kaune su „Žalgiriu“ bus atidėtos.

Anot italų žiniasklaidos, dėl susidariusios padėties visa Milano komanda atsidūrė karantine ir į Lietuvą neskris. Informaciją apie užsikrėtusius komandos narius oficialiai patvirtino ir pats Milano klubas, nurodydamas ir komandai skirto karantino pabaigos datą – gruodžio 27-ąją. Atnaujinti sportines veiklas ekipa galės tuo atveju, jeigu papildomai atlikti krepšininkų koronaviruso testai bus neigiami.

Eurolygos reguliariojo sezono pirmojo rato paskutinis mačas „Žalgirio“ arenoje trečiadienio vakarą pagal planą numatytas 20.00 val.

„Žalgirio“ klubas dėl rungtynių nukėlimo šiuo metu laukia oficialaus informacijos patvirtinimo iš Eurolygos organizacijos.

Dar pirmadienį buvo skelbta, kad Milano komanda Kauno arenoje pasirodys be traumuotų Sergio Rodriguezo, Shavono Shieldso, Luigi Datomes ir Konstantino Mitoglou.

Šiuo metu Eurolygos turnyro lentelėje „Olimpia Armani“ dalijasi 4-7 vietas su trimis Rusijos klubais – Kazanės UNIKS, Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Maskvos CSKA. Tuo metu žalgiriečiai yra absoliutūs turnyro autsaideriai.

Jeigu rungtynės įvyktų, Jure Zdovcas savo dispozicijoje trečiadienį neturėtų Pauliaus Jankūno, Joffrey Lauvergne'o ir Regimanto Minioto.

Pagal dabartinį tvarkaraštį kitas „Žalgirio“ mačas Eurolygoje numatytas gruodžio 30-ąją. Tądien išvykoje žalgiriečiai žais su Atėnų „Panathinaikos“ – tai bus pirmosios antrojo reguliariojo sezono rato rungtynės.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)