„Thunder“ ekipos sunkusis krašto puolėjas, kuris patyrė kairiosios blauzdos traumą, turėtų praleisti visą likusį sezoną.

Komandos generalinis direktorius Samas Presti teigė, kad žaidėjui antro laipsnio patempimas, kurio gydymas ir stiprinimas užtrunka dėl galimybės traumą patirti dar kartą.

„Aš tik noriu išreikšti nusivylimą dėl Serge'o, kuris yra puikus kovotojas ir nuostabus komandos draugas. Šiame sezone jis žaidė puikiai ir buvo svarbi komandos dalis“, - apmaudą dėl vieno pagrindinių žaidėjų praradimo liejo S. Presti.

S. Ibaka atkrintamosiose per rungtynes (iš viso 13) vidutiniškai pelnydavo po 12.2 taško, atkovodavo po 7.3 kamuolio ir blokuodavo net po 2.2 varžovų metimų. Reguliariajame sezone jo statistika buvo dar geresnė: 15.1 taško ir 8.8 atkovoto kamuolio per rungtynes. Aukštaūgis taip pat ketvirtus metus iš eilės lygoje atliko daugiausiai blokų - 219.

Vakarų konferencijos finale „Thunder“ krepšininkai grumsis su geriausia reguliariojo sezono komanda San Antonijaus „Spurs“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)