Tiesa, bavarų namų arena talpina tik 6500 žiūrovų. Šiemet „Bayern“ namų rungtynes vidutiniškai stebi 4711 krepšinio gerbėjų, o šiame ture tik antrą kartą užpildoma kukli bavarų klubo arena. Apskritai pagal lankomumą „Bayern“ yra priešpaskutinis Eurolygoje, nežymiai lenkia tik „Zenit“ klubą (4,625).

Nepaisant tragiško „Žalgirio“ periodo Eurolygoje, sirgaliai nenusisuka nuo mylimos ekipos. „AUDI Dome“ arenoje svečiai iš Kauno tikrai nesijaus vieniši: kovoje dėl pergalės ekipą palaikys tiek „Green White Boys“ atstovai, tiek ir pavieniai žaliai baltų sirgaliai.

Jau likus pusantros valandos iki mačo pradžios arenoje buvo galima matyti skirtinguose sektoriuose įsikurusius „Žalgirio“ fanus.

Anot „Žalgirio“ komunikacijos vadovo Almanto Kiverio, per patį klubą į penktadienio rungtynes bilietus užsisakė apie 50 žmonių, tikėtina, kad didžioji dalis jų bilietus į rungtynes įsigijo per „Bayern“ bilietų platinimo sistemą.

Tiesa, Kauno klubo gerbėjų gretos galbūt nebus tokios gausios ir triukšmingos kaip pernai Miunchene.

Tąkart „Žalgirį“ palaikė kone pusę tūkstančio „Žalgirio“ gerbėjų.

Rungtynių pradžia – 21:30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)