„Kol kas nuotaikos po pergalės labai geros, todėl labai smagu, kad šis istorinis pasiekimas bus įamžintas. Esame labai nustebę sulaukę tokio didelio palaikymo, net vakar su vyrais apie tai kalbėjome. Tikrai esame nustebę“, - teigė „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas.

„Tikiuosi, kad čia bus visa ąžuolų giria. Manau, kad „Žalgiriu“ tikėjo visa Lietuva, o labiausiai tikėjo Kaunas“, - kalbėjo Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Pasodinti maždaug 20 metų amžiaus ąžuolą P. Motiejūnui ir V. Matijošaičiui padėjo ir Robertas Javtokas.

Priminsime, kad pirmadienį iš Belgrade vykusio finalo ketverto varžybų grįžusius Eurolygos prizininkus Kauno Rotušėje pasitiko tūkstantinė minia sirgalių.

Belgrade vykusiame Eurolygos finalo ketverte „Žalgiris“ pusfinalyje 67:76 pralaimėjo Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) ekipai, o mažajame finale 79:77 įveikė galingąjį Maskvos CSKA (Rusija) klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)