„Šiauliai“ namuose vilniečių pranašumą pripažino tik paskutinėmis rungtynių akimirkomis. Likus žaisti 45 sekundes šeimininkai turėjo tik 3 taškų deficitą, tačiau lemiamu metu svarbų dvitaškį pataikė Chrisas Krameris, o A. Sireikos kariauna sėkmingo atsako nebesurezgė.

Nors visų rungtynių metu „Šiauliai“ atkakliai kibo favoritams į atlapus, A. Sireika savo auklėtinių žaidimu buvo itin nepatenkintas.

„Esu labai nepatenkintas. Ne taip įsivaizdavau viską. Galbūt didelė įtampa, galbūt dar kažkas. Nieko neįžeidžiant, bet pasakiau, kad dabar „Rytas“ nėra tokia komanda, kurios negalima įveikti. Reikia sužaisti protingai, būkime atsidavę.

Gal čia mano klaida. Iš to žodžio, kad galima juos įveikti, atėjo nereikalingi sprendimai. Tokios klaidos... gynyboje vieni padėjo kitiems ten, kur nereikia. Per daug įtampos, per daug klaidų. Negražus krepšinis, man nepatiko“, – dėstė A. Sireika.

„Maniau, kad žaisime gražesnį krepšinį. Tikrai negražiai žaidėme. Tikėjausi daugiau iš aukštaūgių, jie nesustabdė Artiomo Parachovskio. Dabar aukštaūgius turime tris, bet nebuvo vyriškos kovos“, – pridūrė treneris.

Tuo metu „Ryto“ strategas Dainius Adomaitis džiaugėsi į rikiuotę grįžusiu Ch. Krameriu. Traumą pagaliau išsigydęs amerikietis per 22 minutes pelnė 10 taškų, atkovojo 4 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

„Chrisas yra mūsų pagrindinis įžaidėjas. Komandos organizacija ir komunikacija dabar iškart yra geresnė. Svarbiausia, kad jis duoda mums intensyvumą gynyboje. Jis padarė nemažai taktinių klaidų puolime ir gynyboje, bet tai yra normalu, jam reikės atgauti ritmą, bet viskas tvarkoje“, – apie Ch. Kramerio sugrįžimą kalbėjo D. Adomaitis.

D. Adomaitis atskleidė, jog ilgai vargti Šiauliuose galimai teko dėl to, jog „Rytas“ jau dabar galvoja apie svarbią artėjančios savaitės akistatą su Berlyno ALBA Europos taurės turnyre.

„Grįžta žmonės po traumų. Norime įsivedinėti, ką žaisime kitose rungtynėse. Atsiranda daugiau galvojimas, kam žaidžiame ir kodėl. Gal trūko ir nusiteikimo, gal kelionė... Visko po truputį“, – sunkumų Šiauliuose galimas priežastis vardino sostinės klubo strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)