Norėdami patekti į įkrintamąsias varžybas dėl kelialapio į „TOP 16“ etapą vilniečiai privalo įveikti „Lenovo“ arba tikėtis Herclijos „Bnei“ pergalės prieš Atėnų „Peristeri“ ekipą.

Pirmąsias tarpusavio rungtynes su Tenerifės komanda „Rytas“ išvykoje pralaimėjo 74:89.

„Lenovo“ yra labai gerai treniruojama komanda, jų rezultatai kalba patys už save. Stabilumas yra pagrindinis šios komandos pranašumas. Komandos pamatus laiko įžaidėjai Marcelinho Huertas ir Bruno Fitipaldo.

Varžovai turi daug Jie turi labai daug triukų pagrindiniams metikams, ypač Sasu Salinui, Aaronui Doornekampui. taip pat išreikštas didelis žmogus Giorgi Šermadinis. Šį sezoną stebina ir Franas Guerra. Reikės daug papildomų pastangų gynyboje, reikės pastovėti vienas už kitą ir matysime, kas iš to išeis“, – kalbėjo G. Žibėnas.

Anot trenerio, tai ne tokio lygio komanda, kuri atvažiavusi žais „viena koja“: „Žinome, kad varžovai atvažiuoja visos sudėties, tikrai nesitikime kažkokių kalėdinių dovanėlių. Jie nesitaupys, nes nėra ko, norės išlikti geros formos.“

„Ryto“ strategas teigė nesidairysiąs į kitų grupės rungtynių rezultatą. „Telefono ant mūsų atsarginių žaidėjų suolo tikrai nebus. Turime laimėti rungtynes ir atiduoti visas jėgas gynyboje. Užpulti tikrai galime, bet esame priklausomi nuo gynybos. Galime tai padaryti, turime namų aikštelę, visi sveiki, turime atsinešti į aikštelę širdis“, – mintimis dalijosi G. Žibėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją